PORODIČNO SKIJANJE sa ski školom

Godine iskustva u organizaciji najrazličitijih tipova zimskih programa, pomogle su nam da pažljivo osmislimo ovaj jedinstveni koncept koji je od prošle sezone u našoj ponudi. Program je u potpunosti prilagođen potrebama porodice koja želi da uživa na skijanju i maksimalno iskoristi vreme predviđeno za ovaj vid aktivnog odmora. On omogućava roditeljima da u toku skijaškog dana imaju vremena ’’samo za sebe’’, dok njihovi mališani u ski školi zajedno sa svojim vršnjacima, pod vođstvom ski instruktora savladavaju najrazličitije skijaške zadatke.

Ski škola je organizovana svakog dana u trajanju od 4 časa (9-12h ili 13-16h). Za 6 dana deca će imati 24 časa skijanja, a naš instruktorski tim učiniće sve da oni nauče da skijaju ili pak usavrše tehnike skijanja. Skijanje je na prvom mestu zabava i igra, a uz divno druženje i nova poznanstva bićete iznenađeni sa kakvom lakoćom vaša deca brzo napreduju.

Na ovom programu imaćete dovoljno vremena za zajedničko skijanje i uživanje cele porodice.

Skijališta koja biramo za ovu vrstu programa, osim najpovoljnijeg odnosa cene i kvaliteta, nude odličnu konfiguraciju terena, koja rasporedom staza i žičara u potpunosti zadovoljava kriterijume različitih tipova skijaša, tako da će pored iskusnih ’’vozača’’ na stazama uživati i početnici.

AKTUELNI PROGRAMI

Slovenija

Vogel
  • 2-8.2.2020.

Slovenija

Kranjska gora
  • 2-8.2.2020.

BiH

Jahorina
  • 8-15.2.2020.