Rođen u Beogradu 1976. godine, a 2006.godine diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Aktivni je sportista od ranog detinjstva, a skijanjem se intenzivno bavi od 1998.godine. Od 2006.godine učestvuje u pripremi i realizaciji ski kampova u okviru Sport &fun club-a, čiji je predsednik od  2013.godine. Pored skijanja, aktivno igra tenis, vozi bicikl i rolere. Trenutno radi u preduzeću Cometrade Integration kao Bid Manager.

Rođen u Beogradu 1975. godine, a diplomirao na Fakultet za sport i fizičku kulturu u Beogradu 2005.godine. Aktivno se bavi aikidom od 1992.godine, a 1996.godine osniva svoj klub koji je aktivan i danas. Nosilac je crnog pojasa 4.kju.  Tokom studija na matičnom fakultetu bio je angažovan kao demonstrator u oblasti sportske medicine. Pored toga radio je u Vojsci Srbije obuku pripadnika specijalnih jedinica iz oblasti samoodbrane, redovni je predavač na Fitness akademiji u Beogradu i gostujući predavač na Sportskoj akademiji u Beogradu. Bio je kondicioni trener fudbalskog kuba Al Alhli iz Bahreina sa kojim je ostvario značajan uspeh. Trenutno radi kao profesor fizičkog vaspitanja u OŠ „Drinka Pavlović” u Beogradu. Pored aikidoa aktivno se bavi skijanjem i plivanjem.

Rođen u Beogradu 1952.godine, a diplomirao na Pedagoškoj akademiji 1977.godine od kada je i stalno zaposlen kao nastavnik fizičkog vaspitanja u OŠ „Drinka Pavlović” u Beogradu. Aktivno se bavio rukometom, ali se pored toga angažovao u atletici i biciklizmu. Svoju veliku ljubav prema sportu, prenosi svojim učenicima sa kojima na mnogobrojnim takmičenjima najrazličitijeg nivoa, beleži odlične rezultate. Iskreni je zaljubljenik u sport i zdrav način života.

Rođen u Splitu 1977.godine, a diplomirao je na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Beogradu  2001.godine. Aktivno se bavio plivanjem, a u PK „Partizan” bio je angažovan kao trener do 2003.godine. Tokom studija bavio se i fitnessom kome se u potpunosti i posvetio. Radi kao individualni fitness trener u svom klubu. Aktivno se bavi skijanjem od 1999.godine, a poslednjih 8 godina učestvuje u realizaciji dečijih ski programa.

Rođen u Beogradu 1976. godine, a diplomirao na Fakultet za sport i fizičku kulturu u Beogradu 2003.godine. Aktivno se baviо sportom 16 godina. Za vreme studija je na matičnom fakultetu bio angažovan kao demonstrator na predmetu plivanje i vaterpolo. U periodu 1998. do 2005.godine, radio je kao trener mlađih kategorija u VK„Partizan” i VK „Crvena zvezda”. Skijanjem se intenzivno bavi od 1998.godine. Od 2002.godine zaposlen je na mestu profesora fizičkog vaspitanja u OŠ „Drinka Pavlović” u Beogradu. Pored skijanja aktivno se bavi plivanjem i spasilaštvom na vodi.