Najčešće postavljena pitanja

O deci brinu instruktori, mentori grupe, i kada deca nisu na skijanju. Tačnije od samog momenta dolaska u kamp, deca se dele na grupe, a svaka grupa ima svog instruktora-mentora koji o njima brine svo vreme trajanja kampa.

Mogu. Za decu koja ne znaju da plivaju, organizuje se obuka plivanja. Potrebno je da prilikom prijavljivanja za kamp, naglasite da vaše dete ne zna da pliva i da ste zainteresovani za program obuke plivanja. Obuka plivanja je besplatna.

Oprema se, naravno, može iznajmiti i u Srbiji. Mada je daleko lakše da to učinite na Krvavcu, zbog eventualne zamene neadekvatne opreme ili servisa iste. Što se cena tiče, one su za decu na kampu, iste kao i u Srbiji.

Iako možemo reći da je to individualna stvar, iskustvo je pokazalo da im je taj obrok potreban. Tačno je da su doručak i večera u hotelu po principu samoposluživanja (Švedski sto), ali deca ne doručkuju obilno kao što to znaju odrasli. Zbog toga je dobar deo njih, već oko 11 časova prilično gladan, pa im obrok na pauzi u 12:30, zaista prija.

To dete ostaje u hotelu, a o njemu brine dežurni nastavnik ili instruktor koji ostaje sa njim i obilazi ga po dogovorenom planu.

Skijanje bez instruktora nije dozvoljeno, tačnije strogo je zabranjeno. Ono bi moglo da ozbiljno da ugrozi bezbednost deteta, pa se zbog toga i ne dozvoljava. Deca skijaju isključivo pod nadzorom instruktora.

Samostalno učešće u ski kampu mogu uzeti deca od 9 godina.  Mlađa deca mogu se priključiti radu na snegu, ali je prisustvo roditelja obavezno.

Da, organizujemo i individualnu i grupnu. Potrebno je da nas kontaktirate kako bi se dogovorili.