• Jedinstveni koncept rada
  • Celodnevno skijanje sa instruktorima.
  • Nadzor instruktora 24 časa dnevno.
  • Smeštaj u objektima visoke kategorije.
  • Kvalitetna ishrana uz 3 obroka dnevno.
  • Renta potrebne ski opreme.
  • Medicinska podrška 7/24.
  • Razni prateći sadržaji: bazen, izleti, filmske projekcije…

Dečji ski kamp je posebno osmišljen program sa jedinstvenim konceptom rada gde deca uzrasta od 9 do 15 godina, kroz celodnevno skijanje sa instruktorima mogu odlično da savladaju mnoge skijaške elemente i da se osposobe za bezbedan boravak na skijalištu. Dečji ski kamp traje 6 dana, a svi polaznici aktivno sa instruktorima skijaju 6 sati dnevno i kroz ovakav jedinstven način rada, mogu da naprave ozbiljan napredak. Šestodnevna ski obuka, pored praktičnog rada na terenu uključuje i teorijski rad i unapređenje skijaškog znanja kroz radionice, prikazivanje odgovarajućih edukativnih skijaških filmova. Usluga je na bazi polupansiona. Hrana se služiti u restoranu hotela. Fakultatovno se obezbeđuje ručak na stazi u ski centru u kome se toga dana skija.

Obuka skijanja realizuje se na 4 različita nivoa: početnom, srednjem, višem i naprednom nivou i za svaki od njih postoji poseban plan i program rada koji instruktori realizuju sa polaznicima. Program obuke realizuju isključivo licencirani ski instruktori i profesori fizičke kulture, koji su prošli sve potrebne obuke kako iz praktičnog dela tako i iz metodike samog skijanja i na pravi način svoja znanja prenose polaznicima sa kojima rade.

Sva deca na kampu, podeljena su u više grupa tako da u jednoj grupi može biti od 6 do 10 polaznika. Sve skijaške grupe su homogene i po uzrastu i po skijaškom nivou, tako da celodnevno druženje uz učenje i uvežbavanje skijaških elemenata predstavlja jedinstveni doživljaj. Skijaški dan je organizovan tako da prepodnevno skijanje traje od 9-12.30, nakon čega sledi pauza za ručak, a poslepodnevno skijanje traje od 13.30-16.00 časova. Deca ne mogu skijati samostalno, već isključivo u okviru svoje grupe koju vodi ski inastruktor.

Posebna pažnja posvećena je bezbednosti polaznika kampa, tako da osim toga što je kaciga obavezna za sve učesnike, opšta disciplina i poštovanje pravila ponašanja na ski stazi su nešto na čemu se apsolutno insistira.  Za sve učesnike kampa obezbeđena je medicinska podrška 24 sata dnevno i na samom skijalištu i u hotelu.

Ako želite da vaše dete nauči odlično da skija, uz divno druženje koje se pamti celog života, pozivamo vas dođite na Dečiji ski kamp.

AKTUELNA PONUDA ZA DEČIJI SKI KAMP

BJELAŠNICA - SARAJEVO

od 520 €
  • 15-22.1.2023.