JAHORINA

8-15.2.2020.

 

Planina Jahorina se nalazi jugoistočno od glavnog grada BiH – Sarajeva (28km) i graniči sa Bjelašnicom. Duga istorija ski centra svoju najsvetliju tačku je dostigla tokom 1984.god. kada je Jahorina bila mesto takmičenja u velikom broju zimskih sportskih disciplina, tokom XIV zimskih olimpijskih igara.

Najviši vrh je planine je Ogorjelica sa 1916 m nadmorske visine. Slede Sjenište (1910m), Košuta (1907m), Crni vrh (1788m). Nakon zimskog perioda kada ume da bude pokrivena i sa čak 3 m snežnog pokrivača, Jahorina je prekrivena gustom zelenom travom. Prosječno 175 dana godišnje (decembar-maj) ova planinska lepotica je pod snežnim pokrivačem, dok prosek visine snega u februaru mesecu iznosi 106 cm.

Ski centar Jahorina je leta 2017., 2018. i 2019. bilo veliko gradilište. Uređene su postojeće i prosečene nove skijaške staze, izvedeno kompletno obeležavanje i signalizacija staza, napravljena akumulacija i sproveden sistem veštačkog osnežavanja. Veliki trud i rad je uložen na unapređenje ski centra i vraćanje starog sjaja ovoj olimpijskoj planini. Ako se uzme u obzir da se samo pre nekoliko godina kompletno sprovela zamena ski liftova, kada su u sistem uvedene 3 najsavremenije sedežnice, gondola, kao i to da se pre ove sezone izuzetno radilo na obuci kadrova svih nivoa sa ciljem unapređenja kadrovskog i organizacionog sistema ski centra, sigurni smo da će ono što skijaše bude očekivalo na Jahorini pozitivno iznenaditi mnoge i olimpijskoj lepotici Jahorini konačno vratiti ljubitelje zimskih sportova i njihovo poverenje i privrženost.

1. dan – Subota 08. februar 2020.
– Ulazak u hotel Bistrica na Jahorini posle 14h.
– Preuzimanje skipasova prilikom zaduživanja soba, na recepciji.
– Večera u hotelu.

2-7. dan – Nedelja 09. februar – petak 14. februar 2020.
– Doručak u hotelu.
– Skijaški dan na Jahorini.
– Večera u hotelu.

8. dan – Subota 15. februar 2020.
– Doručak u hotelu.
– Napuštanje soba i odjava iz hotela*.
– Sedmi skijaški dan.
(*) U slučaju da u hotelu budu u mogućnosti dozvoliće ostanak u sobama sve do završetka skijanja poslednjeg dana aranžmana, tako da će samo u tom slučaju razduživanje soba biti neposredno pred sam polazak sa Jahorine.

– 7 polupansiona u hotelu Bistrica na Jahorini.
– Korišćenje svih pratećih sadržaja hotela Bistrica (bazen, saune, fitnes, zabavne igre i dr),
– 7-dnevni skipas za ski centar Jahorina.

Opcija autobuskog prevoza:

– Autobuski prevoz na relaciji Beograd – Jahorina – Beograd – doplata za ovu uslugu iznosi 35 evra. Prevoz će se realizovati u slučaju minimalno 35 prijavljenih putnika. U tom slučaju polazak iz Beograda je u subota 08.februar u 7:30h.
– Ukoliko bude organizovan autobuski prevoz, moguć je fakultativni izlet u Sarajevo (realizuje se u slučaju minimum 20 prijavljenih putnika).

Hotel BISTRICA (paket uključuje 7 polupansiona i 7-dnevni skipas) iznosi:

– Za smeštaj 4 odrasle osobe u 1/4-krevetnim sobama (2 osnovna + 2 pomoćna ležaja) / po osobi: 319 evra.
– Za smeštaj 3 odrasle osobe u 1/3-krevetnim sobama (2 osnovna + 1 pomoćni ležaj) / po osobi: 329 evra.
– Za smeštaj 2 odrasle osobe u 1/2-krevetnim sobama / po osobi: 339 evra.
– Doplata za jednokrevetnu sobu po osobi: 75 eur.

Popusti za decu:

Deca 0-6 god. (koriste zajednički ležaj sa roditeljima ili minimum 2 odrasla pratioca) borave besplatno.
Umanjenje na osnovnu cenu za decu 6-12 god. na pomoćnom ležaju iznosi: -65 evra.

Broj odraslih osoba u sobi, određuje samu veličinu sobe i u tom smislu važe gore navedene cene. Deca koja putuju sa roditeljima ili odraslim pratiocima i sa njima su smeštena, imaju obezbeđene odgovarajuće popuste u zavisnosti od uzrasta, a prema navedenim cenama.

Navedene cene važe za decu sa roditeljima ili odraslim pratiocima i to na 3. i 4. krevetu u sobi (deca mogu da ostvare navedeni popust ako putuju sa minimum dve odrasle osobe).

Ukoliko jedna odrasla osoba putuje sa decom (nema druge odrasle osobe u sobi), za jedno dete 6-12 god. plaća se puna cena aranžmana za odrasle umanjena za: -30 evra.

Bez skipasa:

Ukoliko odrasla osoba ne koristi skipas umanjenje od paketa iznosi -75 evra. Za decu uzrasta 6-12 god. koja ne koriste skipas umanjenje iznosi 55 evra.

  • Boravišne takse koje putnici samostalno plaćaju na recepciji hotela (2,5KM dnevno po osobi).
  • Obavezno hotelsko osiguranje 0,5 KM dnevno po osobi.
  • Prevoz
  • Ski školu (opciono)
  • Ručak na ski stazi za polaznike ski škole (opciono)

1 dete

105€
  • 6 dana po 4 časa

2 deteta

iz iste porodice
170€
  • 6 dana po 4 časa

3 deteta

iz iste porodice
230€
  • 6 dana po 4 časa

1 dete

45€
  • 4 časa dnevno

Za sve uplate i prijave nakon 15.11.2019. sve cene se uvećavaju za 30€

Plaćanje je moguće izvršiti u 5 mesečnih rata (SEP ’19.-JAN ’20.).

Za sve dodatne informacije i prijave slobodno nas kontaktirajte.